Ó, azok a combok!

 Ma csirkecombot sütöttem. Egyszerű és finom receptet tálalok elétek. (Továbbra is célom a finomat, gyorsan, minél kevesebb babramunkával főzni). Négy nagy csirkecombom volt, kettőről leszedtem a húst, a másik kettőt egészben hagytam (alsó-felső egyaránt). Alaposan megmostam őket, és sült csirke fűszerkeverékbe forgattam. 


 Az egyik tepsim aljához rács is tartozik. Szeretek rajta ételeket készíteni, nem ragad a tepsi aljába az étel. Ebbe a tepsibe egy kis olajat öntöttem, majd rátettem a karikára vágott krumplit és hagymát. Végül pedig a husit. Mindegyik husira egy-egy vékony sajtot tettem. Majd lefedve előmelegített sütőbe tettem, majd 180 fokon, lefedve egy órát sütöttem. Aztán levettem róla az alufóliát, szórtam még sajtot a husikra, és további 20 percet sütöttem fólia nélkül.


 Isteni finom lett. A husi jó omlós, a krumpli is szépen átsült. A hagymakarikákról nem is beszélve. 

Hozzávalók:
4 nagy csirkecomb (alsó-felső)
Olaj
Sült csirke fűszersó
Hagyma
Krumpli
Olaj

Kezdő szakács számára bonyolultsági fok: 5/1.

Ugye, hogy nem is bonyolult finomat főzni? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése