Majorannás csirkemell

 A férjem végtelenül szereti a natúr csirkehúst. Semmi extra, kikloffolni majd egy kis fűszerezés után belevágni az olajba. A minap kísérleteztem a majorannával és a csirkehússal és szavamra, fenséges párosításnak bizonyult! Krumplival vagy rizzsel is lehet tálalni, gyorsan elkészül és egy kis különleges ízt kölcsönöz a húsinak.

 Két személyre elég fél kiló csirkemell. Vékony szeletekre szeljük fel a húst, majd kloffoljuk ki. Amint ezzel készen vagyunk, megsózzuk és megforgatjuk majorannába. Felhevítjük az olajat, de amikor a húsikat sütjük, akkor visszaveszünk a hőfokból. Alaposan átsütjük őket.

 Gyorsan kész és finom! Ajánlom fáradt estékre, amikor nincs kedved főzni, de valamit mégiscsak összerittyentenél.

Hozzávalók:
500 g csirkehús
Majoranna
Köretnek szabadon választható rizs vagy krumpli.

Kezdő szakács számára bonyolultsági fok: 5/1

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése